JOVIĆ ZA SRBIJU DANAS: Znamo šta nas čeka u punoj dvorani Partizanovih navijača

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVIĆ ZA SRBIJU DANAS: Znamo šta nas čeka u punoj dvorani Partizanovih navijača

Duel večitih rivala odlučuje o prvom mestu uoči plej-ofa.

Neporažena Crvene zvezda dolazi na noge Partizanu, na bitku koja će odlučiti koji večiti rival će u plej-of ući sa liderske pozicije. Crveno-beli su neporaženi u osam utakmica, crno-beli su jedini neuspeh doživeli upravo od lidera (85:74) koji će u četvrtak, pred punom dvoranom „Grobara“, biti jači za reprezentativnog plejmejkera Stefana Jovića. Odlični organizator igre je i na utakmici sa Spartakom potvrdio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je povreda leđa prošlost.

- Sve je OK, osećam se dobro, nema nikakvih problema – jasan je Jović u razgovoru za Srbiju Danas.

Od derbija sa Partizanom počinje poslednja faza naporne sezone, a ulog je treći pehar. Ovoga puta u nacionalnoj Superligi.

- Ulazimo u ciklus jačih utakmica, a derbi sa Partizanom je svakako najteža. Biće to derbi kao i svaki drugi. Borba! Navikli smo na atmosferu kada je dvorana ispunjena navijačima Partizana i sa te strane pokušaćemo da odgovorimo na najbolji način. To znači da koncentracija mora da bude na maksimalnom nivou, da znamo šta radimo na terenu i onda, konačno, da ispoštujemo taktičke zamisli trenera Radonjića.

Crveno-beli su do pre nekoliko dana bili nekompletni na poziciji „jedan“, sada je Partizan u nepovoljnom položaju. Povređen je Stefan Pot, a Džamont Gordon se nalazi na izlaznim vratima kluba iz Humske. U Vršcu nije igrao ni roviti kapiten Novica Veličković.

- Znaćemo verovatno na dan utakmice u kakvom sastavu će biti Partizan. Ko god da bude na parketu, u jednom ili drugom timu, derbi će sigurno biti interesantan. Ovo je ključan okršaj u ligaškom delu sezone. U direktnom duelu ćemo odlučiti ko će biti lider pred plej-of, uz dužno poštovanje ostalih ekipa.

Jović ne očekuje dodatne varnice na terenu i na tribinama zbog naelektrisane atmosfere među večitim rivalima na fudbalskom polju poslednjih dana.

Foto: MN Press

- Ne pratim, iskreno, toliko šta se dešava u našem fudbalu. Čuo sam da postoje neka prepucavanja, ali fudbal je u suštini priča za sebe. Neka oni tamo rade svoj deo posla, mi ćemo raditi svoj posao. Znamo kakav je ambijent kada je Partizan domaćin, jedini poraz u regularnom delu ABA lige doživeli smo upravo pred njihovim navijačima i na takav ambijent treba da odgovorimo isključivo koncentracijom – zaključio je Jović.

Novi duel starih rivala na programu je u četvrtak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kako bi danas izgledao vrh tabele da nije bilo podele bodova?

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2017, 09:58

Partizan bi opet bio prvi, ali ne bi imao pravo na kiks...Mnogo polemika ovog proleća bilo je i na temu aktuelnog sistema takmičenja, sa podelom bodova uoči plej-ofa, odnosno plej-auta...Navijači Crvene zvezde smatraju da je njihov tim oštećen ovakvim načinom bodovanja, s obzirom da su posle dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.