JOVIĆ: Sada smo onaj stari Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 13:13

JOVIĆ: Sada smo onaj stari Partizan

Crno-beli slavili u Bačkoj Topoli.

Fudbaler Partizana Nemanja Jović izjavio je za klupski sajt nakon utakmice sa TSC-om da je njegov tim pokazao da može i da želi da popravi mesto na tabeli.

Fudbaleri Partizana pobedili su kao gosti TCS (3:1) u meču trećeg kola plej-ofa Suplerlige Srbije i tako sačuvali teoretske šanse da se domognu drugog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Želeo sam da gol dođe u "večitom derbiju", tada sam je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video u golu, ali kad se onda nije desilo presrećan sam što je to baš danas protiv još jednog jakog protivnika kao što je TSC. Drugi su na tabeli, bore se za Ligu šampiona i zato ima poseban značaj, jer smo ubedljivo pobedili uz još neiskorišćenih šansi. Odlično se osećam i fokusiran sam samo na ekipu, teren i sebe. Svaki put kada sam na terenu, imam želju da dam maksimum - istakao je Jović.

Dodao je da je Partizan igrom u poslednje dve utakmice pokazao da može mnogo više.

- Pokazali smo da možemo, da smo onaj stari Partizan i sada moramo tako da nastavimo do kraja sezone. Kao tim smo izgledali odlično. Pokazali smo da želimo i možemo da popravimo mesto na tabeli. Idemo dalje i okrećemo se novim utakmicama - zaključio je Jović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.