JOŠ UVEK ZNA ZNANJE MILOŠ JOJIĆ: Bivši as Partizana postigao VAŽAN GOL u trijumfu svoje ekipe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 19:59

JOŠ UVEK ZNA ZNANJE MILOŠ JOJIĆ: Bivši as Partizana postigao VAŽAN GOL u trijumfu svoje ekipe (VIDEO)

Lepo se snašao popularni Zeka.

U 13. kolu letonskog prvenstva Riga je savladala Audu na gostujućem terenu. Rezultat je bio 2:0 za lidera lige, a u strelce se upisao i nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Jojić.

Bivši as Partizana se odlično snašao u 41. minutu i iz ne previše teške situacije doneo prednost svom timu.

Pobedu je potvrdio Mikael Soisalo u 49. minutu i zapečatio sudbinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aude u ovom duelu.

Veliki je majstor Miloš Jojić još uvek. Duljaje, čuj me pic.twitter.com/jK6TtHIDRO

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) May 16, 2023

Jojićeva Riga posle 13 kola ostaje na čelu letonskog elitnog takmičenja sa 35 bodova, osam više od drugoplasiranog RFS-a uz meč više.

Podsetimo, popularni Zeka je od zime član Rige, pre toga je u jesenjem periodu bio slobodan igrač, a iz Humske je drugi put otišao prošlog leta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.