JOŠ JEDAN UDARAC ZA PARTIZAN: Inicijativu crno-belih podržala SAMO dva kluba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 15:33

JOŠ JEDAN UDARAC ZA PARTIZAN: Inicijativu crno-belih podržala SAMO dva kluba!

Debakl.

Klubovi ABA lige glasali su na današnjoj skupštini da se takmičenje ne nastavi, saznaje "Mondo". Kada su rešena pravna pitanja, pristupilo se glasanju. Inicijativu za nastavak za koju su "lobirali" crno-beli, podržana je samo od dva kluba, a protiv je bilo devet.

Za nastavak sezone glasali su: Mornar, Budućnost i Partizan.

Protiv nastavka bili su svi ostali: Primorska, FMP, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cedevita Olimpija, Crvena zvezda, Igokea, Krka, Mega, Zadar.

Trenutna rasprava je o modelu kojim će se završiti sezona.

Zvezda je rekla da prati Evroligu, Partizan zahteva da se zna ko će biti četvrti, kao i da se "reši" utakmica Budućnost-Crvena zvezda. Klubovi koji su bili protiv nastavka traže da ne bude ispadanja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.