Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ HUMSKE: Partizanovo dete ponovo raskinulo sa matičnim klubom

Početkom prošle sezone vratio se u Partizan uz želju da uradi ono što mu nije pošlo od ruke u prvom mandatu, međutim posle godinu i po Nenad Marinković opnovo više nije član kluba iz Humske.

Kako javlja telvizija BN Marinković je danas sporazumno prekinuo saradnju sa crno-belima, a nova destinacija trebalo bi da mu bude Voždovac u kom je proveo prethodnih šest meseci na pozajmici.
U sezoni 2014/15 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Nenad Marinković je u dresu Partizana odigrao samo osam utakmica, a postigao je i jedan gol. Pre toga bio je član srpskog šampiona u periodu od 2004. do 2010. godine, ali veći deo tog vremena proveo je na pozajmicama u Teleoptiku, zrenjaninskom Banatu i grčkom klubu OFI sa Krita.
Pored navedenih klubova nastupao je za Smederevo, švajcarski Servet i izraelske klubove Bnei Jehuda i Hapoel Akra.
Podsećamo da su Partizan u dosadašnjem delu prelaznog roka napustili Petar Grbić, Stefan Babović i Ivan Šaponjić.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Još jedan odlazak iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016

Momak koji je ponikao u Partizanu odlučio je da sporazumno raskine ugovor sa klubom...Crno-beli i Nenad Marinković odlučili su da sporazumno raskinu saradnju, šest meseci pre isteka ugovora...Marinković (27) ponikao je u Partizanu, u koji se vratio leta 2014. godine po želji tadašnjeg trenera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.