JEVTOVIĆ: Gorak ukus posle pobede u Lučanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2018, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEVTOVIĆ: Gorak ukus posle pobede u Lučanima

Vezista Partizana samokritičan.

Partizan je uspeo da osvoji tri boda na prolećnoj premijeri u Lučanima, pošto je protiv Mladosti u samom finišu preokrenuo rezultat i slavio sa 2:1. Strelac prvog gola za crno-bele Marko Jevtović je kao i trener Miroslav Đukić (pročitajte OVDE), bio nezadovoljan partijom svog tima.

- I meni je ostao gorak ukus, baš kao što je šef rekao, jer nikada ne želim da izgubim bodove. Bio je težak teren i dobro motivisan protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to baš u nedelji između dve utakmice u Evropi. Nisu nas iznenadili formacijom, znali smo kakva će utakmica biti, ali mi nismo bili na nivou. Mislili smo da ćemo lako, posebno posle dobro odigrane utakmice sa Plzenjom – istakao je Jevtović.

Vezista Partizana tvrdi da je meč u Lučanima bio dobra opomena.

- Morali smo biti pametniji i mirniji u mnogim situacijama, ali ovo nam je dobra opomena pred nastavak takmičenja. Sledi nam revanš sa Viktorijom, a Partizan ima recept za velike utakmice. Do sada smo ih igrali dosta dobro. Verujem da možemo da ponovimo partiju iz Beograda i ako budemo malo pametniji imamo šanse da još jednom ispišemo istoriju – zaključio je Jevtović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.