JAVIO SE LEO: I ODGOVORIO Grobarima da li OSTAJE u Partizanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVIO SE LEO: I ODGOVORIO Grobarima da li OSTAJE u Partizanu! (FOTO)

Trener Miroslav Đukić na Zlatiboru uigrava tim.

Navijači Partizana mogu da odahnu: Leonardo da Souza Silva i u narednoj sezoni braniće boje srpskog šampiona! To je epilog višenedeljnih dogovora, koje je uprava Parnog Valjka vodila u Barseloni sa brazilskim virtuozom.

Najbolji strelac Superlige, uz Uroša Đurđevića, doputovaće u petak u Beograd, a zatim se, po povratku Đukićevih izabranika sa Zlatibora, priključiti treninzima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Takođe, Leo će se naći i na spisku putnika za Sloveniju, gde će Partizan nastaviti sa radom, po odlasku sa planinske lepotice.

Ljubimac Grobara je dobio avionsku kartu za let iz Sao Paola i javio se da će ispošptovati rok, koji mu je dat pre odlaska na zaslužen odmor. Crno-beli 25. juna kreću za Moravske Toplice na drugi deo priprema, odigraće tamo i nekoliko jakih kontrolnih utakmica, a protivnici su višestruki šampioni Rusije i Danske, moskovski CSKA i FK Kopenhagen.

Prvak Srbije u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igra protiv Budućnosti iz Podgorice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.