Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVIO SE BOLDEN: Novi igrač Zvezde uputio specijalnu poruku preko društvenih mreža (FOTO)

Možda i vest dana jeste da je talentovani Australijanac postao košarkaš crveno-belih.
I to samo dan nakon što je FMP napravio veliki podvig i eliminisao Partizan u polufinalu Superlige.
Za Džonu Boldena je sezona gotova. Afirmisao se u ABA ligi, dominirao u Superligi i zaradio ugovor sa šampionom Jadrana. A pre svega toga, odlazi u SAD kako bi odradio kamp pred NBA draft i bio odabran od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << timova na planeti, pa se vraća u Beograd, ali u Crvenu zvezdu.
Posle drafta će Bolden nastupati sledeće sezone za Zvezdu, a talentovani 21-godišnjak je preko društvene mreže Instagram izrazio želju da se zahvali ‘panterima’ pred nove izazove u karijeri:
– Čoveče, kakav sam period imao ovde u Beogradu. Želim da kažem veliko hvala saigračima, braći, svim trenerima i ljudima koji su radili ‘iza kamera’. Hvala FMP-u što je verovao u mene i Crvenoj zvezdi za životnu priliku. Sada je vreme da živim NBA snove, sledeća stanica – Los Anđeles, napisao je Australijanac.
 
Man what a time I have had here in Belgrade…Just wanna say a big thank you to all my teammates/brothers, to all the coaching staff and the people that did all the work behind the scenes. Thank you to FMP for believing in me and Crvena Zvezda (Redstar) for giving me the opportunity of a lifetime. Now it’s time for me to chase my NBA dreams…Next stop: Los Angeles. #AllPraiseToTheMostHigh
Објава коју дели Jonah Bolden (@jdot43) дана 10. Јун 2017. у 11:28 PDT


The post JAVIO SE BOLDEN: Novi igrač Zvezde uputio specijalnu poruku preko društvenih mreža (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.