JAN VESELI BLIZU POVRATKA U PARTIZAN

Izvor: Kurir, 13.Avg.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAN VESELI BLIZU POVRATKA U PARTIZAN

O, Jane, vrati se! Tako su češkog košarkaša ispratili navijači Partizana kad je odigrao svoju poslednju utakmicu u crno-belom dresu. Kako sada stvari stoje, Jan Veseli brzo će ispuniti želju „grobarima“ i za vreme trajanja lokauta u NBA ligi ponovo zaigrati za srpskog šampiona.

O, Jane, vrati se!

Tako su češkog košarkaša ispratili navijači Partizana kad je odigrao svoju poslednju utakmicu u crno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dresu. Kako sada stvari stoje, Jan Veseli brzo će ispuniti želju „grobarima“ i za vreme trajanja lokauta u NBA ligi ponovo zaigrati za srpskog šampiona.

Igrač koji je svojim atraktivnim potezima i srčanošću kupio navijače Partizana, ali i sve zaljubljenike u košarku, ostavio je dubok trag u srpskom basketu u poslednje tri godine. A, prema našim saznanjima, zabave će biti još neko vreme. Brzo je košarkaškim klubovima prostrujala ova vest, a čovek blizak novom članu Vašington Vizardsa potvrdio je ovu informaciju.

- Jan želi da se vrati u Partizan dok traje lokaut. Razgovarao je i sa svojim menadžerom, koji je ranije bio protiv toga, ali sada je vrlo blizu tome da pusti Čeha nazad među crno-bele.

O želji Veselog da ponovo oseti atmosferu u Pioniru ne treba mnogo pričati, dovoljno je samo setiti se šta je rekao pri odlasku u NBA.

- Mnogo sam srećan što me ljudi vole tako kako me vole. Živeo sam za Partizan i sigurno mogu da zamislim da se nekada i vratim među crno-bele.

Eto mu prilike.

Grobari navijaju za lokaut

Koliko će dugo Jan Veseli nositi dres Partizana ukoliko se vrati među crno-bele, niko ne može sa sigurnošću da kaže. Dok lokaut traje, u NBA ligi sve stane. Nema ugovora, ništa ne postoji i ništa ne važi. Takvo stanje može da potraje nekoliko dana, ali i da se oduži na mesece, pa i godine (što se verovatno neće desiti). Prošli put (sezona 1998/99) trajao je do januara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.