Izvisili? U Partizanu ga čekali, rešio da zakači značku!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvisili? U Partizanu ga čekali, rešio da zakači "značku"!

Delovalo je da je posao priveden kraju i da će crno-beli angažovati preko potrebno igrača, ali se preko noći sve promenilo!

Navijačima Partizana koji su u prethodnih nekoliko dana oštro kritikovali sportski sektor zbog namere da se angažuje Žairo da Silva verovatno će biti lakše kada čuju da od tog posla neće biti ništa.

Fudbaler PAOK-a bio je viđen kao zamena za Leonarda da Silvu, spekulisalo se da je sa igračem sve dogovoreno i da je PAOK dao "zeleno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svetlo" za pozajmicu, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

Partizanu bi posao mogao da pokvari moldavski Šerif iz Tiraspolja koji je ovog leta ostao bez Rikardinja i takođe traži pojačanja u ofanzivnoj liniji tima.

Žairo da Silva imao je ovog leta ponude iz Turske i Panioniosa, a na kraju će izgleda završiti u Moldaviji i to u redovima Šerifa koji će u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope igrati protiv Legije iz Varšave.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZDALO IH STRPLJENJE: Partizan ostao bez već viđenog pojačanja! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 10:02

Ono što je sinoć najavljeno, danas se obistinilo, a uprava crno-belih nastavlja potragu za prihvatljivijim rešenjem u napadu.. . Dugo, možda i predugo je Partizan lovio Sejdubu Sumu, ali ga je na kraju, na radost mnogih navijača, ulovio i doveo. Nije pomogao u prvom meču protiv Olimpijakosa, ali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.