Iznenađenje, košarkaš se upravo oprostio od Partizana?!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 22:37

Iznenađenje, košarkaš se upravo oprostio od Partizana?!

Izgleda da jeste...

Po vremenu u kom je pisao, Džejms Makadu se oprostio od Partizana.

Ovaj košarkaš koji je imao ugovor do kraja sezone sa crno-belima nije dokazao kvalitet koji smo svi očekivali od njega, pa je Trinkijeri pružao šansu ovom košarkašu u malom broju minuta.

"Hvala Partizanu što me je učinio delom svoje porodice. Bila mi je čast da nosim crno-belo. Mislim da bi se poslednjih mesec dana sezone pamtilo.

Imati priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da osvojite dva prvenstva sa takvom, sjajnom grupom momaka bi sigurno bilo posebno iskustvo",
napisao je on.

"Posebno sam zahvalan mojoj porodici i prijateljima koji su uz mene u ovim trenucima. Uzbuđen sam zbog onoga što će se desiti na leto i jedva čekam narednu sezonu. Molim sve da paze na svoje zdravlje i da ostanu bezbedni sa svojim voljenima", napisao je on na Instagramu.

Čekamo zvanično saopštenje Partizana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.