Iznenađenje - Još jedan odlazak iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje - Još jedan odlazak iz Partizana!

Nekoliko dana pre 159. večitog derbija Partizan ostao bez još jednog iskusnog igrača.

Potpuno neočekivano, večeras je stigla informacija o još jednom odlasku iz ekipe Partizana.

U nastavku sezone nećemo gledati Rumuna Gabrijela Enakea u crno-belom dresu, pošto će iskusni bek narednih nekoliko meseci provesti na pozajmici u rumunskoj ekipi Dunarea Čalarasi, prenosi ''Telegraf''.

Pomenuti izvor prenosi da su dva kluba i sam fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko dana pregovarali o njegovom odlasku i na kraju je za sve bila prihvatljiva opcija o pozajmici do kraja sezone.

Enake je letos došao u Partizan kao pojačanje na poziciji desnog beka, ali što zbog viška stranaca u ekipi, što zbog nezadovoljavajuće igre u defanzivi, nije imao veliku minutažu kod trenera Zorana Mirkovića.

Očekivalo se da će već početkom zime zbog toga napustiti Partizan, ali je potom izgledalo da bi mogao da se nametne Mirkoviću kao opcija na krilu, znatno bliže protivničkom golu.

Priče o njegovom odlasku su se utišale, on je igrao i proteklog vikenda protiv Proletera u drugom poluvremenu meča, ali ispostavilo se da je to bio njegov oproštajni meč za crno-bele u ovoj sezoni.

Videćemo šta će se na leto događati sa Enakeom, s obzirom da je on pod ugovorom sa crno-belima do leta 2021. godine. Sa Dunareom će se tokom proleća boriti za opstanak u rumunskoj Ligi 1, pošto je posle 25 kola ovaj tim na 12. mestu od 14 klubova u ligi.

Pre Enakea, Partizan su ove zime napustili Marko Janković (SPAL), Strahinja Bošnjak (Voždovac) i golman Marko Jovičić (Hibernijans, pozajmica).

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Enake napustio Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2019

Gabrijel Eneke nije više igrač Partizana! Kako javljaju rumunski mediji čelnici Dunaree Kalaraši uspeli su poslednjeg dana prelaznog roka u komšiluku da ispregovaraju sa kolegama iz Humske veliko pojačanje.  Nekadašnji reprezentativac Rumunije koji se nije naigrao u crno-belom dresu, vraća se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.