Izjava koja privlači pažnju, Dinamo teži rival od Partizana? (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izjava koja privlači pažnju, Dinamo teži rival od Partizana? (video)

Tačno je da su crno-beli do danas bili u seriji loših rezultata, ali se čini da je izjava trenera Radnika pomalo pretenciozna.

Komentari trenera nakon utakmice Radnik - Vojvodina privukli su pažnju i zbog pominjanja aktuelnog vicešampiona Srbije i onoga što sledi u poslednjem kolu.

Radnik je danas poražen od Vojvodine (0:1) zbog čega je pao na deseto mesto i doveo u pitanje plasman u plej-of.

Komentarišući ono što sledi trener Radnika Milan Milanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ocenio je da je Vojvodina sada u boljoj poziciji, jer pored boda prednosti ima i lakši posao u poslednjem kolu.

"Sada smo mi u teškoj situaciji kada je u pitanju plej-of. Videćemo, igra se još jedna utakmica. Po svemu što se dešavalo u zadnjih četiri, pet kola Vojvodina ima slabijeg protivnika u Novom Sadu, tako da ima i prednost što se mene tiče", rekao je Milanović.

Ovakva izjava ne bi bila čudna, ali treba imati u vidu da Radnik dočekuje pretposlednji Dinamo, dok Vojvodinu čeka utakmica sa Partizanom.

"Gledaćemo da pobedimo sledeću utakmicu ovde protiv Vranja i da vidimo za koliko je to dovoljno. To ćemo da vidimo u nedelju već. Male su razlike od šestog do jedanaestog mesta, tako da je sve moguće", poručio je Milanović.

Verujemo da se u Partizanu ne bi složili sa ovom konstatacijom, čak i pored toga što crno-beli ovog proleća imaju ozbiljnu rezultatsku krizu.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.