Izgoreo sam, Novica je sjajan

Izvor: Mondo, 30.Jan.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izgoreo sam, Novica je sjajan"

U derbiju je vodio duele protiv kapitena Partizana, a posle utakmice je govorio o tim okršajima, kao i svojim atraktivnim potezima.

Crvena zvezda mts pobedila je Partizan u drugom derbiju sezone, ravnopravnom do finiša treće četvrtine.

Crveno-beli su ka odlučujućoj prednosti krenuli serijom trojki raspucanog Ognjena Dobrića, dok su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugoj strani zaustavili nalete rivala, koga je kapiten Novica Veličković praktično ceo meč nosio "na leđima".

Duele sa liderom crno-belih na obe strane terena vodio je i krilni centar Zvezde Stefan Janković, koji je odigrao svoj drugi "večiti" derbi.

"Novica? Znate vi bolje od mene... Novici svaka čast na karijeri, sjajan je igrač, ima iskustva, jako je iskusan, dobar igrač i velika je borba je sa njim", rekao je Janković novinarima.

U komentaru derbija, krilni centar crveno-belih rekao je da je potrošio skoro svu energiju.

"Dobra utakmica, izgoreo sam, crkao sam, ali zaslužena pobeda. Zahvalan sam navijačima, doblii smo drugi derbi sezone, bitna pobeda u ABA ligi, sad krećemo ka Evroligi".

Janković je u nekoliko navrata podizao navijače, trojkom, blokadama...

"To je iz energije, da dignem navijače, moram tako da igram. Potrebno je da kao mlad igrač uđem sa energijom, ona je jako bitna", dodao je on.

Iako očigledno motivisan, mladi krilni centar trudio se i da zadrži fokus u odbrani.

"Motiv je samo derbi. Kapirao sam odbranu, to je najbitnije, sve ostalo sa njom dolazi, minutaža i sve", rekao je Janković pre odlaska na konferenciju za novinare.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.