Izbacio Partizan, a ostaje bez posla?

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 16:15

Izbacio Partizan, a ostaje bez posla?

Košarkaški klub Real Madrid mogao bi uskoro da dobije novog trenera.

Košarkaši Real Madrida napravili su neverovatan uspeh savladavši Partizan posle pet utakmica u seriji, iako su izgubili prve dve na svom parketu.

Ovu seriju je obeležila i tuča koja se dogodila na kraju utakmice broj dva i usledile su brojne kazne i suspenzije.

Kako prenose španski mediji (a piše se odavno o ovoj opciji) Serđo Skariolo je veoma blizu posla glavnog trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Real Madrida, a Mundo Deportivo prenosi da je pred peti susret Reala i Partizana, održan i sastanak dveju strana.

Hesus Mateo bi mogao da ostane bez posla uprkos ovoj velikoj pobedi i plasmanu u Kaunas na Fajnal For, jer kako se čini ni to nije bilo dovoljno da uveri čelnike Reala da je on pravo rešenje za njihov klub.

Skariolo je trenutno pod ugovorom sa Virtusom iz Bolonje što će morati da se reši, dok je i dalje na funkciji selektora Španije, ali je Horhe Garbahosa kao predsednik saveza dao "zeleno svetlo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.