Izabrao Union: Argentinac NE DOLAZI u Partizan!

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrao Union: Argentinac NE DOLAZI u Partizan!

Huan Kavaljaro karijeru nastavlja u Unionu iz Santa Fea…

Trebalo je da bude veliko pojačanje Partizana i danima je figurirao kao jedan od trojice igrača koji su bili na skeneru crno-belih.

Ipak, Huan Kavaljaro je na kraju izabrao…

Vratio se kao slobodan igrač u Union i tako srušio snove navijača "parnog valjka" da će vrlo dobri krilni napadač pojačati srpskog osvajača Kupa.

Partizanu "samo" 1:0! Da li je revanš formalnost? >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Partizan se sada okreće preostalim opcijama. Međutim, sve je manje prostora za greške, jer je sezona već počela i u Evropi se bliže jače utakmice.

"Sigurno je da nam u ovoj situaciji nedostaju još tri, četiri igrača. Minimum! U kojoj meri ćemo uspeti da ispunimo zahteve i očekivanja zavisiće od fonda koji imamo. U ovom momentu, imamo manji od onog kojim smo završili prethodnu sezonu. Još čekamo neka pojačanja, nadam se da će to brzo biti rešeno. Sa trenutnim igračkim kadrom biće jako teško izdržati na tri fronta", bio je iskren Milošević prilikom nedavne izjave.

U poslednjih deset dana Partizan je doveo Petra Gigića, ali bivši napadač Mačve ne spada u fudbalere koji bi odmah mogli da naprave razliku i koji su neophodni Miloševiću.

Humsku je u međuvremenu napustio Rikardo Gomeš za TRI miliona evra. To znači da ni novac za pojačanja ne bi trebalo da bude problem, a upravo je on potreban kako bi se platilo obeštećenje Sao Paulu za Lea Natela.

Brazilac se jedno vreme pominjao kao potencijalno pojačanje...

- PRELAZNI ROK PARTIZANA -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, i Petar Gigić.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente, Gomeš (Al Šarža).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.