Iz uprave Partizana u ZVEZDIN avion (FOTO)

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz uprave Partizana u ZVEZDIN avion (FOTO)

Na fotografiji koja je medijima prosleđena iz FK Crvena zvezda u avionu kojim je ekipa prebačena u Helsinki, bio i Novak Nedić, nekadašnji član uprave FK Partizan.

Novak Nedić u avionu sa čelnicima FK Crvena zvezda!

Na fotografiji koja je prosleđena iz Crvene zvezde vidi se kako 37-godišnji Nedić sedi iza generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

Reč je o čarter letu iz Beograda za Helsinki, dakle nije redovna linija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << U glavnom gradu Finske, šampion Srbije igra u sredu uveče revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nedić je bio član uprave Partizana kada je umesto garniture koju je predvodio Dragan Đurić, došlo novo rukovodstvo. On je došao u klub decembra 2014. godine, zajedno sa tadašnjim predsednikom Zoranom Popovićem, ocem Vojislavom Nedićem, Ljubišom Tumbakovićem, Miloradom Vučelićem, Milošem Vazurom, Vladimirom Vuletićem...

Nedić, koji je generalni sekretar Vlade Srbije, bio je u upravi FK Partizan sve do marta 2016. godine, kada se sukobio sa Vučelićem, Vazurom... O tome više pročitajte OVDE

Sadašnje rukovodstvo FK Partizan često optužuje Nedića da stoji iza napada na klub, a predsednik kluba Milorad Vučelić optužio je upravo Nedića kako je svojevremeno organizovao "napad na čelnike kluba u loži stadiona Partizana".




Izvor: TV Partizan

U maju 2016. godine, kada je trebalo da bude održana izborna Skupština FK Partizan, aktuelno rukovodstvo je optužilo Nedića da stoji iza kandidata Nenada Bjekovića, koji je želeo da bude predsednik kluba.

Rat oko Partizana!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.