Iz slovačke Žiline u Radnički stiže 20-godišnji Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2024, 18:23

Iz slovačke Žiline u Radnički stiže 20-godišnji Nišlija

Nekadašnji član Omladinske škole Radničkog i Partizana, doskorašnji igrač slovačke Žiline, Boris Krstić biće novi igrač Fudbalskog kluba iz Niša. Ovaj 20-godišnji napadač trebalo bi da bude "bonus igrač" Radničkog, a stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Slovačke.

Boris Krstić je bio član mlađih selekcija niškog Radničkog, a onda je 2018. godine otišao u beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Partizan. Bio je član kadeta Teleoptika, a 2020. godine do 2022. nosio je dres Partizana. Jula 2022. godine otišao je u Žilinu, igrao je za drugi tim ovog kluba, a prošle godine je došao na pozajmicu u subotički Spartak.

Želja nam je da vraćamo, koliko možemo, nišku decu - kažu u klubu.

Bio je član mlađih selekcija Srbije.

Pre njega, u Radnički je stigao golman Nišlija Nikola Vasiljević, a ranije i vezni igrač Andrija Luković, reprezentativac Kameruna Kolins Fai i napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.