Iz minuta u minut: Ludnica u Nemačkoj, Augzburg - Partizan 1:3!

Izvor: Blic, 01.Okt.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz minuta u minut: Ludnica u Nemačkoj, Augzburg - Partizan 1:3!

Fudbaleri Partizana napravili su ogroman uspeh pobedom nad Augzburgom u drugom kolu L grupe Lige Evrope sa 3:1 uz prekid nemačkog prokletstva. Kako je protekao taj duel mogli ste da pratiti uz Blicsport.rs blog uživo iz minuta u minut.

Zaista odlično brani Živko Živković na ovoj utakmici, pa je i u 87. minutu sjajno izvadio loptu ispod prečke posle udarca Hoa.

Ulazi se u sam finiš meča i minuti dele Partizan od velikog trijumfa protiv bundesligaša, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vodi sa 1:3.

Partizan najviše čuva loptu po levoj strani, gde su odlično kombinovali Brašanac i Stevanović, koji opet nije imao sreće i lopta mu je ostala iza leđa, pa je izostao udarac.

Vrebaju crno-beli šansu iz kontri, Babović je dodao do Živkovića koji je pokušao da izbaci Stevanovića samog pred gol domaćina i malo je nedostajalo da se pojačanje Partizana nađe u izglednoj prilici.

Augzburg vrši pravu opsadu gola crno-belih, koji se za sada odlično brane i još 10 minuta deli ih od velikog trijumfa

Sudija Tudor bio je na iskušenjima u 75. minutu, ali nije naseo na simuliranja igrača Augzburga - najpre je pao Bobadilja, a zatim i Esvajn u kaznenom prostoru u neuspešnoj nameri da iznude penal.

Kako izgleda deo atmosfere na tribinama stadiona među navijačima Augzburga možete i sami da se uverite:

@FCAugsburg #EuropaLeague pic.twitter.com/c0U71tNrg3— LotteFleur (@katrijn_fleur) October 1, 2015

Morao je da reaguje Milinković odmah posle isključenja Subića i umesto Božinova uveo je levog beka Nemanju Petrovića.

Ispala je kompletna odbrana crno-belih, trojica igrača su se zaletela na Halila Altintopa koji je u duplom pasu pronašao Bobadilju, a on zatresao mrežu.

EEEEEEEENDLICH! Sowas von verdient: Raul #Bobadilla besorgt den 1:2-Anschlusstreffer!!! LOS JETZT, gleich nachlegen! pic.twitter.com/It1zJYB9BV— FC Augsburg (@FCAugsburg) October 1, 2015

Samo dva minuta igre u nastavku bilo je dovoljno Augzburgu da zapreti - centaršut sa leve starne došao je na drugu stativu do Esvajna koji je naterao Živka Živkovića da se istakne još jednom odbranom.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajni Živković, evropski Partizan!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2015

Godionama su navijači Partizana čekali na ovakve partije svojih ljubimaca u Ligi Evrope, i konačno su ih dočekali ove jeseni, i to baš u jeku velike rezultatske krize crno-belih na domaćoj sceni...Fudbaleri Partizana ostvarili su večeras i drugu pobedu u Grupi L Lige Evrope! Oni su kao gosti savladali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.