Iz minuta u minut: Hajduk Kula - Partizan 0:2

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz minuta u minut: Hajduk Kula - Partizan 0:2

Fudbaleri Partizana od 14 časova i 30 minuta igraju u Kuli prvenstveni meč protiv Hajduka sa željom da pobedom na ovom gostovanju povrate prednost od šest bodova u odnosu na Crvenu zvezdu. Zbivanja sa ovog meča možete pratiti uživo na Blicsport.rs.

0:2 - Kraj meča

Golovima Nemanje Tomića, najpre iz jedanaesterca uz isključenje Vasiljevića u 30. minutu, a potom i u 90. minutu nakon asistencije rezerviste Vukića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizan je Kuli savladao Hajduk sa 2:0 i ponovo odmakao Crvenoj zvezdi na šest bodova udaljenosti.

90' - Tomić za 2:0!

Tek što je ušao u igru, Vukić je odigrao po desnoj strani za Nemanju Tomića, a ovaj je umakao svom čuvaru i poslao po zemlji dijagonal uu dalji, donji levi ugao gola Hajduka za nedostižnu prednost Partizana! 2:0 za crno-bele u Kuli!

89' - Vukić menja Eduarda

Još jedna izmena u Partizanu, Zvonimir Vukić menja Eduarda

86' - Partizan mirno privodi meč kraju

Crno-beli bez mnogo poteškoća privode ovaj meč kraju. Imaju igrača više i neutralisali su opasne napade domaćih, koji su se predstavili u sasvim dobrom svetlu, ali nisu uspeli da svoju hrabru igru "naplate" pogotkom. Još pet minuta do kraja, Partizan vodi sa 1:0.

83' - Saša Marković menja Babovića

Stefan Babović je napustio teren uz raspravu sa nekim iz publike, a menja ga Saša Marković.

81' - Umalo kobna greška Kamare

Očajno je primio loptu Kamara od Stojkovića, bio je okrenut leđima sredini terena i nije video da mu se prikradaju igrači Hajduka. A kada je primetio, morao je da ukliza ne bi li izbacio loptu i tako sprečio opasnost koju je svojim nepromišljenim potezom stvorio na ivici kaznenog prostora Partizana.

80' - Dijara na terenu

Lazar Marković napušta igru, osim jednog prelepog prodora posle vođstva, nije uspeo da se naigra pored Mujdragića. Menja ga Dijara.

78' - Stojković povređen

Sudar Vladimira Stojkovića i Rodoljuba Paunovića, rezerviste Hajduka, razlog je za novi prekid jer se golmanu Partizana ukazuje pomoć.

74' - Tomić i Perić ponovo u glavnim ulogama

Još jednom je Nemanaj Tomić pokazao koliko ima dobar udarac, no šut sa više od 25 metara iznedrio je novu odličnu odbranu golmana Hajduka Perića koji je "živu loptu" uhvatio kada je ona počela da skreće u desno, ka donjem uglu.

72' - Uspavanka

Znatno je spalsnuo ritam ove utakmice koja je prilično obećavala u prvom poluvremenu, pre svega zbog hrabrog nastupa domaćih. Ipak, sredinom drugog dela meča, akteri igraju u nekoj drugoj brzini, onoj kojom obično i opisujemo susrete u domaćem fudbalu.

66' - Meč je nastavljen

Utakmica je nastavljena posle skoro dvominutnog prekida, a odmah se u šansi našao Lazar Marković ispred kog je istrčao golmana Kuljana Perić i na 18 metara od svog gola intervenisao, sprečivši tako da se brz napad Partizana okončao šutem.

64' - Kraći prekid zbog prekršaja

Kontranapad Kuljana koji baš i nije mnogo obećavao, jer su se dvojica igrača namerila na kompletnu defanzivnu četvortku Partizana, prekinut je prekršajem Smiljanića koji je izgleda ozbljnije povredio mladog hitronogog Pauljevića, pa je meč prekinut zbog ukazivanja pomoći.

58' - Hadžibulić glavom šalje loptu iznad prečke

Nastavlja Partizan da ima probleme sa probojima Hajduka po desnom krilu. Ovoga puta jedan takav je na kraju doveo do centaršuta za Hadžibulića koji je u punom trku glavom uputio udarac - ali je lopta otišla daleko iznad gola.

56' - Partizan oprezan, Hajduk češće u napadu

Zadovoljni učinjenim u završnici prvog poluvremena kada su i došli do vođstva, fudbaleri Partizana su se povukli i kao da "pod ručnom" igraju u nastavku. Hajduk, iako sa igračem manje od 30. minuta zbog isključenja defanzivca Vasiljevića, konstantno pokušava da dođe do izjednačenja, ali Stojković i dalje nema baš previše posla na golu crno-belih.

50' - Kuljani pokušavaju da anuliraju zaostatak

Iako brojčano slabiji zbog isključenja koje je prethodilo penalu u 30. minutu, igrači kulskog Hajduka igraju prilično ofanzivno i na startu drugog dela utakmice. Ekipa trenera... (Hm. Teško je reći pravilno ko je trener Kuljana, jer je to zvanično Zoltan Sabo, a kako on nema valjanu licencu ekipu vodi Tomislav Sivić) ... u svakom slučaju, ekipa Hajduka igra prilično hrabro, ail daleko je to od onih opasnih napada kojima su obeležili uvodnih 30 minuta ovog duela.

Povezane vesti: Ljubav prema klubu: Ivanov ostao bez majke, ali rešio da igra za Partizan Tomić srušio Kulu, Partizan opet beži Zvezdi šest bodova Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru Hadžibulić: Hajduk nije slučajno lider Super lige Stanojević: Poštujem Hajduk, ali se zna ko je favorit u Humskoj
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan bolji od Hajduka iz Kule

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2012

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Hajduk u Kuli sa 2:0 (1:0) i ponovo stekli šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.