Iz Vojvodine poručili: Malbašić je odstranjen

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 15:05

Iz Vojvodine poručili: Malbašić je odstranjen

Kapiten Vojvodine Filip Mabašić suspendovan je pošto je pre nekoliko dana bio na evroligaškoj utakmici između Partizana i Efesa.

Malbašiću je iz kluba zamereno što je bodrio košarkaše "crno-belih.

Slika kapitena Novosađana u Areni brzo se proširila društvenim mrežama, isprva su negodovali navijači Voše, a potom je i klub reagovao - suspenzijom.

Od tada ljudi iz Vojvodine ne žele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni da ga vide u svom klubu, a to je potvrdio i Marko Jovanović, sportski direktor "lala".

"Vеst jе tačna i Filip Malbašić jе odstranjеn iz našе еkipе", rekao je Jovanović.

U kratkom razgovoru za novosadski ”Dnevnik”, Jovanović je naglasio da Malbašić više nema pravo ni da trenira sa ostatkom ekipe Vojvodine do konačnog raspleta ove situacije.

"Na košarkaškoj utakmici Evroligе izmеđu Partizana i Efеsa u Bеogradu, pružao jе podršku bеogradskom klubu, u njеgovim obеlеžjima. Zbog toga smo ga odstranili i nеma pravo ni da trеnira s našom еkipom. Vidеćеmo još tokom narеdnih dana da li i kakvi ćе dalji potеzi da uslеdе", objasnio je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.