Iz Partizana poručuju: Mirković ostaje trener

Izvor: RTS, 24.Dec.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Partizana poručuju: Mirković ostaje trener

Fudbalski klub Partizan demantovao je pisanje medija o navodnoj smeni trenera Zorana Bate Mirkovića, istakavši da su "potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima".
Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima Zorana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine, navode crno-beli.

"Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpuno posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće kao i do sada sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja", dodaje se.
Partizan je prvi deo šampionata završio na trećem mestu tabele Superlige Srbije sa 44 boda, odnosno šest manje od Radničkog na drugom i čak 15 manje od Crvene zvezde na prvom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan: Maliciozne spekulacije o statusu Mirkovića

Izvor: Beta, 24.Dec.2018

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da su "potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera Zorana Mirkovića"."Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima Zorana Mirkovića s važećim ugovorom do januara 2021. godine", saopštio je Partizan odgovarajući...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.