Iz KK Partizan se hitno oglasili: Napadnuti smo

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 15:16

Iz KK Partizan se hitno oglasili: "Napadnuti smo"

Tokom poslednja 72 sata zvanična Instagram stranica Partizana je meta sajber napada.

Košarkaški klub Partizan je na svom Instagram storiju objavio saopštenje, u okviru kojeg otkrivajud a su bili meta sajber napada.

Iz kluba kažu da je kompletna situacija prijavljena kompaniji Meta, u čijem vlasništvu je i Instagram, a o svemu su obavešteni i nadležni organi.

Predstavnici Partizana kažu da su bili meta sajber napada, nakon što je Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << profil kluba posldnjih dana zabeležio veliki broj pratilaca.

Kako se ispostavilo, u pitanju su lažni nalozi, a veliki deo njih su nalozi nepoznatih ljudi iz Indije. Instagram profil je beležio i po nekoliko hiljada

Saopštenje prenosimo u celosti:

" Zvanična Instagram stranica Partizana tokom poslednjih 72 sata trpi sajber napade tokom kojih se među pratioce dodaje veliki broj sumnjivih, veoma izvesno, bot profila. Ovaj slučaj je prijavljen kompaniji Meta i nadležnim organima. Motiv napada nije poznat, ali se pretpostavlja da cilj može biti onesposobljavanje naloga, diskreditacija naloga ili kasniji pokušaj krađe identiteta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.