Ivišić o Partizanu: Da sam znao... VIDEO

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 16:22

Ivišić o Partizanu: Da sam znao... VIDEO

Tomislav Ivišić, junak senzacionalne pobede Studentskog centra nad Partizanom, prvi put je prokomentarisao meč u Beogradu.

Ivišić je predvodio podgorički klub do "brejka" na startu četvrtfinala plej-ofa ABA lige 84:83.

Ovaj 19-godišnjak je rešio meč zakucavanjem uz dodatno bacanje na minut pre kraja, jer u poslednjih 56 sekundi niko nije probacio loptu kroz obruč.

"Iskreno, ne znam jesam li ijednom rezultat pogledao tokom utakmice. Kad sam zakucao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u poslednjem minutu, nisam ni video da sam izjednačio, samo sam opazio da mi se navijači deru, ali sam samo razmišljao kako da ubacim i dodatno bacanje. Tek kasnije sam shvatio da sam time doneo pobedu. Da sam znao da je toliki ulog, možda bih i promašio", kaže Ivišić za "Vijesti".

Crno-beli su doživeli nov težak udarac nakon bolne eliminacije iz Evrolige, nakon što su ispustili 2-0 u seriji protiv Real Madrida.

"Neće Željko Obradović više da dozvoli opuštanje, njegovi igrači će morati da se uozbilje. Na prvoj utakmici su krenuli lagano, mislili da će lako sa nama. U Podgorici će imati drugačiji pristup", kaže Ivišić pred drugi meč (četvrtak, 19h).

Ivišić je odigrao meč karijere sa 22 poena i 13 skokova, iako je ispred sebe imao člana idealne petorke Evrolige.

"Lesor je veoma jak ispod koša kada se zagradi, odlično se snalazi u reketu. Nije nimalo lako igrati protiv njega, možda sam sada imao i sreće".

S njim je u klubu i rođeni brat Zvonimir, za koga se ističe da je i talentovaniji, a obojica su prijavljeni za ovogodišnji NBA draft (22. jun).



"Najveći mi je motiv da igram sa bratom, ali i da se takmičim sa njim. Sad njega da pitate, reći će vam da je on bolji od mene, a ja mislim da sam bolji ja. Obojica smo se prijavili na draft, ali prvo da vidimo kako će se završiti serija sa Partizanom",
istakao je Hrvat.

Studentski centar se nada velikoj podršci sa tribina u četvrtka, iako su cene karata "paprene" – 20, 30 i 40 evra!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.