Ivica Mitrović: Partizan vode pravi, porodični ljudi

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Mitrović: Partizan vode pravi, porodični ljudi

Slavlje u domu Mitrovića, u ponedeljak popodne u Smederevu! Ne potpisuje Aleksandar svakog dana za Anderleht, ne nazdravlja otac Ivica svaki čas za višemilionski transfer i napredak sina u karijeri!
Završilo se… Konačno… Dugo je trajalo – veli Ivica Mitrović, roditelj mladog napadača, kome je, očito, pao kamen sa srca.
Bilo je još ponuda?
Usmenih – jeste, pismenih – samo od šampiona Belgije! Napravili smo pravi potez, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Anderleht je pravi klub za Aleksandra. Da je stigla i isplativija ponuda ne bismo je prihvatili, ne želimo da preskače stepenike, pa da se saplete.
Da li je tačan iznos pet miliona evra?
To morate da pitate ljude iz Partizana i Anderlehta.
Izašli ste i Partizanu u susret, Aleksandar ostaje u Humskoj do 30. avgusta?
Aca će dati 100 odsto da se Parni valjak plasira u Ligu Evrope! Videli ste protiv Ludogoreca, stavljao je glavu gde drugi ne bi ni nogu. Takav je, ne zna da se štedi.
Dok su trajali pregovori, sa čelnicima iz Humske nije bilo teških reči?
Taman posla, klub vode pravi ljudi, porodični. Partizan je institucija!
Na Upravnom odboru nisu svi podigli ruku da se Aleksandar pusti u inostranstvo?
Nije svejedno kad vam odlazi jedan od najboljih igrača… S druge strane, ni obeštećenje nije malo… Ma, sve su se kockice složile!
Dobro sarađujete sa menadžerom – Nenadom Jestrovićem?
Ekstra! Jestrović je i izdejstvovao da Partizan bude zadovoljan obeštećenjem. Zna se kakav je trag ostavio u Anderelhtu, sad je založio i svoje ime.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.