„Iventim”: Kašnjenje zbog tehničkih problema

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Iventim”: Kašnjenje zbog tehničkih problema

Na sajtu košarkaškog kluba Partizan osvanulo je saopštenje kompanije „Iventim”, koja jedina ima pravo prodaje ulaznica za sve manifestacije koje su organizovane u Kombank Areni. Saopštenje za javnost kompanije „Iventim” prenosimo u celosti:
Tokom današnjeg dana, tehnički problemi u radu sistema prodaje odložili su početak izdavanja paketa ulaznica vlasnicima sezonskih karata KK Partizan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Zamena je umesto u 10 časova počela oko 12 časova, što je, uz obavezu evidentiranja ličnih podataka kupaca ulaznica, usporilo zamenu i prodaju.

Obaveštavamo vlasnike sezonskih ulaznica KK Partizan da su mesta za sezonske karte rezervisana, te će svi vlasnici sezonskih ulaznica moći da ih zamene za pakete i narednih dana, bez obzira na prodaju pojedinačnih ulaznica.

Izvinjavamo se navijačima zbog neprijatnosti uzrokovanih ovim tehničkim problemima.”

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.