Ivanov: Bez emocija u Bugarskoj

Izvor: RTS, 30.Jul.2013, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanov: Bez emocija u Bugarskoj

Partizan igra protiv Ludogoreca, kluba iz otadžbine Ivana Ivanova. Igrač Partizana rekao je da mu ne rade emocije bez obzira što je to klub iz njegove zemlje.

Fudbaler Partizana, Bugarin Ivan Ivanov, rekao je danas da mu ne rade emocije iako u sredu igra protiv Ludogoreca, kluba iz otadžbine, i dodao da do sada nije imao priliku da nastupi u Razgradu.

"Nemam emocije zato što sam u Bugarskoj. Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisam igrao protiv Ludogoreca i biće mi zanimljivo što je sada prvi put. Nisam igrao ni na ovom stadionu. Kada sam igrao u Bugarskoj, oni su bili u trećoj ligi", kazao je Ivanov na konferenciji za novinare uoči treninga crno-belih u Razgradu.

Reprezentativac Bugarske nije želeo ni da odgovara na pitanja u vezi sa eventualnim odlaskom iz Partizana.

"Neću da pričam o mogućem transferu u Bazel, jer sam u ovom trenutku potpuno skoncetrisan na ono što nas sutra čeka protiv Ludogoreca", objasnio je on. Ivanov je naveo i da je trenera Vuka Rašovića i saigrače upoznao sa informacijama koje ima o predstoječem rivalu.

"Treneru sam objasnio sve pojedinosti u vezi sa Ludogorecom, a mlađe igraće upozorio na individualne kvalitete protivnika", dodao je Ivanov.

Kako je najavio bugarski šampion, stadion kapaciteta oko 8.000 mesta je rasprodat, a srpski prvak dobio je oko 800 karata. Najavljen je dolazak navijača Partizana iz Srbije.

Sutrašnja prva utakmica trećem kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se u Razgradu od 19.30 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Ivanov: Bez emocija igram u Bugarskoj

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2013

Štoper Partizana, Bugarin Ivan Ivanov, rekao je da mu ne rade emocije iako u sredu igra protiv Ludogoreca, kluba iz otadžbine, i dodao da do sada nije imao priliku da nastupi u Razgradu.. (FOTO: FK Partizan). – Nemam emocije zato što sam u Bugarskoj. Nikada nisam igrao protiv Ludogoreca i biće...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ivanov bez emocija u domovini

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2013

Fudbaler Partizana ističe da neće imati problem što igra protiv ekipe iz svoje rodne zemlje.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.