Ivana, Bobana i Igor ne promašuju

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Dec.2010, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana, Bobana i Igor ne promašuju

Trećim kolom, održanim u subotu u Novom Sadu, završena je serija takmičenja za Kup Srbije i sada preostaje finale, koje će biti održano u februaru. Sa maksimalnim učinkom – tri pobede u tri kola, na finale idu Ivana Maksimović (puška, seniorke), Bobana Veličković (pištolj, seniorke) i Igor Čotra (puška, juniori).
Kad je o rezultatima reč, najviše se istakla takmičarka Policajca Dunja Dragin, koja je kod juniorki trijumfovala sa odličnih 397 krugova.
Rezultati
Puška, seniorke: Maksimović (Novi Beograd – Ušće) 395, Arsović (Partizan) 395, Banović (Partizan) 394...
Puška, seniori:...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje strelaca maksimalno u Kupu

Izvor: B92, 19.Dec.2010, 00:55

Ivana Maksimović, Bobana Veličković i Igor Čotra zabeležili su svoje treće pobede u Kupu Srbije u Novom Sadu...Njih troje su se tako sa maksimalnim učinkom plasirali sa prve pozicije u finale, koje će biti održano 12. i 13. februara...Maksimovićeva je vazdušnom puškom imala 395 krugova i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.