Ivan Ivanov: Ostajem do juna u Partizanu

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanov: Ostajem do juna u Partizanu

Poslednjeg dana prelaznog roka u Partizan je stigla ponuda iitalijanskog Kjeva za Ivana Ivanova, ali nedovoljno ubedljiva da bi je crno-beli prihvatili.

Kjevo je pre skoro dva meseca želeo bugarskog defanzivca i pokušao je da iskoristi završetak pijace kako bi ga angažovao, međutim cifra od 800.000 evra, koliko su nudili na ime obeštećenja, nije dugo razmatrana u Humskoj. "Istina je, stigla je ponuda iz Italije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je klub nije prihvatio. Ne mogu da kažem iz kojeg je kluba, jer je sve gotovo i nema potrebe. Mislim da Partizan nije bio zadovoljan ponuđenim i zato nije došlo do dogovora, pa je i što se mene tiče to zatvorena knjiga. Ostajem do juna sigurno, hteo sam samo u Evropu, ništa drugo me nije previše zanimalo" potvrđuje Ivan Ivanov a prenose Novosti.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ivanov: Hteo sam u Kjevo

Izvor: Sportal.rs, 02.Feb.2013, 10:52

Ivan Ivanov bio je ove zime na meti člana Serije A Kjeva, ali je ipak ostao u Partizanu. Bugarski štoper je i poslednjeg dana prelaznog roka imao ponudu kluba iz Verone, međutim, u Humskoj su procenili da je 800.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.