Italijani kvare posao Nici, super agent vodi Stevanovića u Seriju A, cena još veća?!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani kvare posao Nici, ''super agent'' vodi Stevanovića u Seriju A, cena još veća?!

Postaje sve zanimljivije.

Sve veće je interesovanje ove zime za fudbalere Partizana, a dvojica se posebno izdvajaju - Umar Sadik i Filip Stevanović.

Pominju se ogromne sume novca za naše uslove, ali Partizan za sada odoleva, želeći da dodatno podigne cenu.

U Sadikovom slučaju, treba rešiti i odnose sa Romom, otkupiti njegov ugovor, pa onda odlučivati o novom transferu nigerijskog napadača, ali izgleda da bi crno-beli najviše mogli da zarade >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od transfera Filipa Stevanovića.

Za ovog 17-godišnjeg momka najkonkretnije interesovanjeje pokazala Nica, ponudila je 15 miliona evra i navodno dala rok Partizanu od dve nedelje da odgovori. Kakve prepreke tu još postoje, preneli smo jutros, ali onda je iz italije stigla nova informacija.

Prema saznanjima tamošnjih lokalnih medija, Napoli je takođe ''zagrizao'' za 17-godišnjeg Partizanovog ''bisera'', ali tom priikom se otkriva i da Partizan navodno traži 18 miliona za Stevanovića.

Uz podećanje da je prethodno Napoli želeo i Strahinju Pavlovića, ali da je Monako pobedio konkurenciju ponudom od 10 miliona evra plus bonuse, ''areanapoli.it'' naglašava i da Stevanović može da računa i na ''super menadžera'' Faljija Ramadanija, koji bi ovde mogao da odigra značajnu ulogu, s obzirom na njegovu saradnju sa još nekim fudbaerima Napolija, Kulibalijem, Maksimovićem...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.