Istina o FK Vojvodina

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Istina o FK Vojvodina"

Uprava FK Vojvodine govorila je danas, na konferenciji za novinare, o aktuelnom stanju u klubu. Predsednik kluba Milenko Jokić, generalni sekretar Radisav Rabrenović i Zoran Pavlović, menadžer za sportska pitanja u FK Vojvodina, govorili su o finansijskom stanju u klubu, pomoći koju bi Vojvodina trebalo da dobije, kao i prelasku Marka Nikolića i trojice igrača u Partizan.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Partizan "Novosađane" platio 500.000 evra!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2014

Menadžer zadužen za sportska pitanja u FK Vojvodina javno je govorio o odluci kluba da Trajković i Škuletić budu prodati Partizanu i obelodanio koliko je superligaš iz Novog Sada prihodovao od prodaje te dvojice fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.