Istanbul il’ pokojnici

Izvor: Glas javnosti, 06.Avg.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istanbul il’ pokojnici

Koristeći prošlosezonsku terminologiju trenera Partizana Slaviše Jokanovića, današnji revanš meč (20,45) sa Interom iz Bakua za „crno-bele“ predstavlja prvo finale u nizu. Ali, ukoliko srpski šampion ne eliminiše prvaka Azerbejdžana, to će ujedno biti i Partizanovo poslednje ove godine, jer neće igrati u Evropi, što bi imalo nesagledive posledice po ekipu. To se do sada jednom desilo Partizanu, 1997. godine, kada je ispao u prvom kolu kvalifikacija za LŠ (tada je bilo samo dva) >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << od zagrebačkog Dinama, što je „crno-belima“ totalno upropastilo sezonu, pa su tada završili sezonu kao trećeplasirani na tabeli!

Rezultat 1:1 od pre nedelju dana iz Bakua daje krila i jednima i drugima, s tim što će srpski šampion ipak biti favorit.

SUDI ŠPANAC FERNANDEZ

Stadion: Partizana. Kapacitet: 32.000. Početak: 20.45. Sudija: Sezar Muniz Fernandez (Španija).

PARTIZAN: M. Božović, Stevanović, Đorđević, Knežević, Obradović, Žuka, Moreira, LJajić, Paunović, Dijara.

INTER: Simeonov, Zagorac, Ismailov, Gurbanov, Imamaliev, Rahimov, Zlatinov, Levin, Petrović, Mamedov, Haga.

- Uopšte ne razmišljam o Turcima, zato što prvo treba da pobedimo Inter. Opet neću na raspolaganju imati nekoliko prvotimaca, ali to je realnost. Ne tražim alibi. Ipak, uveren sam da ćemo već sutra moći da razgovaramo o Fenerbahčeu - jasan je trener „crno-belih“.

U taboru kluba iz Humske večeras neće definitivno biti Milovana Sikimića, ali će debitovati desni bek Ivan Stevanović.

A, Azeri, koji su u Beograd doputovali juče u prepodnevnim časovima, na teren stadiona u Humskoj istrčaće sa jednim napadačem, Mamedovom, koji se propisno ispromašivao u Bakuu. I oni, kao i domaćin, imaju kadrovskih problema uoči revanša.

- Pretpostavljam da ćemo ovog puta videti jedan drugačiji Partizan, što je i normalno, jer igra pred domaćom publikom. Ali, naravno je da se nećemo predati i isto tako verujemo da možemo na megdan Fenerhabčeu naredne srede. Jeste da su ljudi u Azerbejdžanu po prirodi optimisti, ali teren će dati odgovor. Prema žrebu, trebalo je da se oprostimo od takmičenja odavno, ali sada je sve moguće - rekao je trener Intera Ukrajinac Valentin Hodukin.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.