Iskusni centar se vratio u MZT

Izvor: Mondo, 06.Jan.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskusni centar se vratio u MZT

Bivši igrač Partizana i Crvene zvezde ponovo će igrati u rodnoj Makedoniji

Foto: MN Press

Predrag Samardžiski vratio se u MZT Skoplje.

On se kao slobodan igrač vratio posle tri i po godine u redove makedonskog vicešampiona i potpisao ugovor do kraja sezone sa članom Druge ABA lige.

ИСКУСНИОТ ЦЕНТАР >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << СЕ ВРАЌА ВО ДОБРО ПОЗНАТА СРЕДИНА КАДЕ ШТО ЈА ОСВОИ ШАМПИОНСКАТА ТИТУЛА ВО СЕЗОНАТА 2014/15 https://t.co/10LKijA0Lp

— MZT SKOPJE AERODROM (@kkmztskopje) January 6, 2019

Samardžiski (32 godine, 215 centimetara) je za skopski tim igrao u sezoni 2014/15 i osvojio šampionsku tutulu, a prethdne dve sezone je proveo u Megi.

Očekuje se da iskusni centar popuni prazninu u reketu zbog dužeg odsustva Ljubomira Maldenovskog, koji je već drugi mesec na rahabilitaciji zbog slomljene ruke.

"Pred našim timom je serija teških utakmica zbog čega se nadamo da će iskustvo Samardžiskog i te kako pomoći u igri pod oba koša", navodi se u saopštenju MZT Skoplja.

Samardžiski je karijeru počeo u skopskoj ekipi Vodnjansk lisice iz koje je još kao tinejdžer otišao u Partizan. Igrao je i za FMP, Crvenu zvezdu, Lietuvos Ritas, Olin Edirne, Mersin, TED Ankaru i Bujučekmeče.

Nastupao je i za reprezetaciju Makedonije i bio član ekipe na Eurobasketu 2011, kada su stigli do polufinala i izgubili meč za treće mesto od Rusije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.