Isakov: Možemo ponosno da se vratimo kući

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 00:45

Isakov: Možemo ponosno da se vratimo kući

Trener Vojvodine čestitao je ekipi Partizana na pobedi u polufinalu Kupa.

Crno-beli su bili bolji od Vojvodine sa 80:67.

“Čestitke na pobedi ekipi Partizana, želimo im puno sreće u nastavku sezone. Nismo uspeli da ostvarimo ni u jednoj četvrtini pobedu što je bio plan. Imali smo šta da pokažemo. Primiti samo 80 poena od Pertizana je da smo pokazali ono što radimo sve ove godine. Pokazalo je da igramo sa agresivnošću i čvrstinom. Možemo ponosno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vratimo kući za Novi Sad, čestitam mojim momcima".

"U Kup takmičenju ne može da se podvrgne odluka proveri. Nisam znao da je tako, Sve je okej, idemo dalje. Morali smo bolje da odigramo. Probali smo da budemo u igri i donekle smo to uspeli”.

Kako je bilo voditi ekipu protiv Željka Obradovića.

"Nema se takva čast da se igra protiv najboljih svih vremena. Meni izuzetna čast što sam uspeo da uradim sa 34 godine".

Mnogo faulova na utakmici.

"Poremetilo nas je. Mi smo tim koji se hrani iz dobre odbrane i kontakta, Hteli smo kao i protivnicima tako i Partizanu da pokažemo da smo tu. Bili smo prisutni. Taško je igrati kad su neki igrači bili opterećeni faulovima poput Nikolića, ali su svi bili motivisani".

I košarkaš Vojvodine Petar Rakićević je ponosan na svoje igrače posle utakmice protiv Partizana.

"Izvanredno je igrati u ova dva dana pred punim Čairom. Ponosan sam na svoje momke i stručni štab kako smo izgledali 35 minuta. U prvom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo protiv jakog Partizana. Uspeli smo da se vratimo u trećoj četvrtini, ali falilo nam je iskustva i igranja jakih utakmica da privedemo utakmkicu u neki egal. Partizan je dominantan, suvišno je pričati bilo šta. Želim im svu sreću u nastavku".

"Verujem da nismo umorniji od Partizana. Raspored nam je zgusnut. Došli smo na Kup posle 10-12 utakmica, Nismo hteli lako da se pradamo i da vidimo šta tim nosi . Hteli smo da se izmerimo sa ABA ekipama i da vidimo gde smo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.