Internetom kruži fotografija - Da li je Željko Obradović nekada bio Zvezdaš?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internetom kruži fotografija - Da li je Željko Obradović nekada bio Zvezdaš?

Navijači Crvene zvezde su objavili stari intervju Marka Ivanovića, nekadašnjeg košarkaša Borca i Partizana. Da li možete da poverujete u ovako nešto?

Marko Ivanović, nekadašnji košarkaš Borca iz Čačka, a kasnije i Partizana, igrao je zajedno sa Željkom Obradovićem, a u jednom intervjuu je potvrdio da su on i Željko Zvezdaši, iako brane boje crno-belih.

"Malo ko zna da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Čačku daleko više navijača Crvene zvezde nego Partizana, i u fudbalu i košarci. Na primer, Dragan Kićanović je veliki simpatizer crveno-belih.

Željko Obradović i ja smo takođe veliki zvezdaši, samo što igrom slučaja branimo boje Partizana!"
, rekao je Marko Ivanović Badža dok je igrao u crno-belom dresu.

Željko Obradović je, inače, najveće sportske uspehe beležio i sa Partizanom, u kojem je igrao i bio trener šampionske generacije, a danas se izjašnjava kao veliki navijač crno-belih, što je dokazao nebrojano puta.

Pored toga, jedna je od omiljenih ličnosti svakog košarkaškog navijača Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.