Inter se zahuktao pred Partizan

Izvor: B92, 21.Okt.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter se zahuktao pred Partizan

Fudbaleri Intrera ušli su u odličnu formu pred duel trećeg kola Lige Evrope sa Partizanom u Milanu.

Ekipa Andree Stramaćonija pobedila je u 8. kolu Serije A Kataniju sa 2:0 što je crno-plavima peta pobeda zaredom.

Nakon neuspeha protiv Sijene krajem septembra Inter je slavio protiv Kjeva, Fiorentine, Milana i Katanije u domaćem prvenstvu, a u Ligi Evrope savladan je Nefči.

Utakmicu protiv Katanije trener Intera počeo je u sledećem sastavu: Handanovič, Zaneti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samjuel, Ranokija, Žuan, Kambijaso, Mundigaj, Obi, Palasio, Kasano, Milito, a igrali su još Gargano, Guarin i Alvares.

Strelci su bili Kasano u 28. i Palasio u 85. minutu utakmice.

Duel drugog kola Lige Evrope između Intera i Partizana igra se narednog četvrtka od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stramaćoni: Spremni smo za Partizan

Izvor: Sportal.rs, 22.Okt.2012, 09:31

Inter će u sjajnoj formi dočekati Partizan u trećem kolu Lige Evrope. Plavo-crni su u minulom kolu Serije A savladali Kataniju sa 2:0, što im je bila šesta pobeda u šampionatu, četvrta u nizu, a peta zaredom u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.