Inter rutinski protutnajo Humskom, 300. gol Partizana za utehu

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter rutinski protutnajo Humskom, 300. gol Partizana za utehu

Fudbaleri Partizana večeras na svom terenu dočekuju ekipu Intera u u utakmici četvrtog kola Lige Evrope.

Crno-beli će pokušati da u duelu sa trenutno drugoplasiranim timom Serije A povećaju bodovni saldo, a šansa izabranika Vladimira Vermezovića, barem na papiru, leži u činjenici da je trener Intera izveo kombinovani sastav, u kojem nema Dijega Milita i Antonija Kasana.

Stadion: Partizana

Gledalaca: oko 20.000

Sudija: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Duarte Gomeš (Portugal)

Partizan: Petrović, Miljković, Ivanov, Lazevski, Ostojić, Smiljanić, Kamara, Tomić, Ilić, Lazar Marković, Stefan Šćepović.

Inter: Handanović, Zaneti, Silvestre, Alvaro Pereira, Huan, Džonatan, Nagatomo, Kambijaso, Guarin, Mudingaji, Livaja.

Tok meča:

Kraj meča.

90. minut - Partizan je smanjio na 3:1! Strelac je Tomić! On je postigao jubilarni 300. gol za crno-bele u evropskim takmičenjima.

87. minut - 3:0 za Inter! Strelac je Guarin!

76. minut - 2:0 za Inter! Strelac je Palasio! Pereira je sjajnim pasom "izbacio" Palasija, koji je izbio sam pred Petrovića i kada je ušao iskosa sa desne strane u kazneni prostori rutinski pogodio desni ugao goal Partizana.

69. minut - Poslednja izmena u Partizanu, umesto Šćepovića u igri je Mitrović.

62. minut - Još jedna povoljna situacija za Partizan, Šćepović je u kaznenom prostoru lepo "odložio" loptu za Smiljanića, ali on je uputio prilično slab šut sa desetak metara pa je Handanovića uspeo da odbrani loptu koja je išla u desni ugao gola.

55. minut - Iznenada se ukazala šansa Šćepoviću, on je iz prve šutirao, ali njegov poluvolej sa oko 16 metara nesavladivi Handanović je uspeo da odbrani.

51. minut - 1:0 za Inter! Strelac je Palasio! Veoma "jeftino" je Partizan primio gol, Guarin je iskoristio neobjašnjivu neodlučnost KAmare i Ivanova na levoj strani kaznenog prostora i sa gol-aut linije centrirao, a Palasio je sa samo metar od gola grudima sproveo loptu u mrežu za vođstvo Intera.

49. minut - Ponovo su igrači crno-belih "uspeli" da sjajnu šansu ne pretvore u gol, Marković je sjajno izbacio Maljkovića, koji je po desnoj strani potpumno usamljen ušao u kaznenio prostor, trebalo je desni bek Partizana da šutira, ali odlučio se da šutira, lopta se odbila od Silvestra a onda pogodila Handanovića. To nije bio kraj ove akcije, ali na kraju Handanović je ponovo ostao nesavladan.

46. minut - Stramaćani je na poluvremenu zamenio Japanca Nagatoma, a u igri je napadač Palasio.

45. minut - Kraj prvog poluvremena.

44. minut - Kamara je na 30 metara od gola Intera oduzeo loptu i krenuo ka kazneno prostoru, ali sa oko 20 metara je uputio očajan šut koji je završio u autu.

40. minut - Prilično nezanimljiv period meča u kojem su odbrane obe ekipe bolji delovi svojih ekipa. I kada lopta dođe nadomak kaznenog prostora, defanzivci Partizana i Intera lako izlaze na kraj sa protivničkim napadačima.

32. minut - U istom minutu dve velike prilike za Partizan. Izveo je Tomić slobodan udarac sa leve strane, u kazneom prostoru najviši je bio Ivanov, ali njegov dobar šut glavom sa desetak metara maestralno je odbranio Handanović i izbio loptu u korner. Tomić je izveo korner sa leve strane, najviši u skoku je bio ponovo bugarski štoper, ali Handanović je ponovo sjajno intervenisao i izbio loptu koja je išla pod prečku.

Sukob navijača Partizana i Intera

Do manjeg fizičkog sukoba navijača Partizana i Intera, kojih na severnoj tribini ima oko 300, došlo je u sedmom minutu meča, ali su pripadnici žandarmerije brzo intervenisali i sprečili veći incident.

31. minut - Već nekoliko minuta bilo je vidljivo da se Saša Ilić žali na povredu, i onda je konačno u 31. minutu zamenjen, a umesto kapitena Partizana u igrije mladi Jojić.

22. minut - Velika greška Tomića na sredini terena, lopta je došla do Livaje koji je krenuo ka golu crno-belih, ali hrvatski napadač se prilično sebično odlučio da šutira sa više od 20 metara iako je mogao da kombinuje sa Kambijasom.

19. minut - Guarin je sa oko 20 metara uputio strahovit šut ka golu Petrovića, ali na sreću golmana crno-belih, lopta je prohujala na metar od njegove leve stative.

14. minut - Usledio je period bez većih uzbuđenja, borba se uglavnom vodi na sredini terena. Mundigaji se povredio, pa je umesto njega na teren morao Gargano.

5. minut - Prva povoljna prilika za Partizan, Marković je fauliran na oko 25 metara od gola gostiju, što je trtebalo da bude veoma povoljna pozicija za Tomića. On je izveo slobodan udarac, ali njegov slab šut Handanović jhe bez problema ukrotio.

3. minut - Igrači Intera su na sredini terena izgubili loptu, Šćepović je povukao polukontru i, iako se činilo da ima boljih rešenja, odličio se da šutira sa više od 20 metara, ali lopta je završila pored gola.

1. minut - Meč je počeo, a igrači Intera, što za njih inače nije karakteristično, nastupaju u crvenim dresovima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Inter rutinski protutnjao Humskom, 300. gol Partizana za utehu

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 00:00

Fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od ekipe Intera rezultatom 3:1 (0:0) u utakmici četvrtog kola Lige Evrope...Stadion: Partizana..Gledalaca: oko 20.000..Sudija: Duarte Gomeš (Portugal)..Partizan: Petrović, Miljković, Ivanov, Lazevski, Ostojić, Smiljanić, Kamara, Tomić, Ilić, Lazar...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.