Inspiracija Kinsija nedovoljna, Lokomotiva trojkama srušila Partizan u Areni

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspiracija Kinsija nedovoljna, Lokomotiva trojkama srušila Partizan u Areni

Košarkaši Partizana poraženi su od Lokomotive sa 81:87 u Kombank Areni u petom kolu Top 16 faze Evrolige. Terens Kinsi je odigrao fantastičnu partiju, u drugoj i poslednjoj deonici je imao dva naleta inspiracije i na kraju je postigao 32 poena, ali to je bilo nedovoljno protiv gostiju i njihovih 13 trojki.
OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marić: Šta reći o Kinziju

Izvor: B92, 31.Jan.2014

Košarkaš Lokomotive Aleks Marić rekao je posle meča da je njegovom timu protiv Partizana u Evroligi doneo šut za tri poena...Partizan je u petak u 'Kombank areni' poražen od Lokomotive rezultatom 87:81, a Lokomotiva je šutirala 50% za tri poena (13-26)..."Hvala Duletu Vujoševiću, Partizanu i...

Nastavak na B92...

EL - Kinsi blistao, Rusi slavili!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2014

Košarkaši Partizana poraženi su u petom kolu TOP 16 faze EL iako su bili nošeni sjajnom partijom Terensa Kinsija čiji fantastičan učinak nije bio dovoljan da se pobedi Lokomotiva.

Nastavak na Sportske.net...

Marić: Bilo je čudno igrati protiv svojih!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2014, 10:37

Košarkaš ruske Lokomotive Kuban Aleks Marić rekao je da je dobar šut za tri poena njegove ekipe odlučio pobednika utakmice protiv Partizana u Evroligi... "Veoma teška bitka i utakmica, igralo se do kraja.. Šut za tri poena je na kraju odlučio i neke sitne lopte oko koša. Tarens Kinsi je odigrao...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.