Inđija pala u Surdulici, Radnik slavio sa 2:0

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija pala u Surdulici, Radnik slavio sa 2:0

Iako je prvo poluvreme prošlo bez golova, u drugom se bolje snašao Radnik, dva puta pogodio i savladao Inđiju (2:0), što mu je bila prva pobeda nakon više od mesec dana "posta". Surduličani će odigrati još jedan meč pre zimske pauze, ponovo na svom stadionu, gde će dočekati beogradski Partizan.

Par dobrih prilika ispustila je Inđija u prvom poluvremenu, što je domaćin umeo da kazni, iako u ovom delu meču sam nije stvorio nijednu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << šansu. Mirovanje mreža na Gradskom stadionu u Surdulici odmah po povratku sa pauze prekinuo je Evgen Pavlov. Ukrajincu je ovo bio 5. prvenstveni gol u dresu Radnika ove sezone.

Nije se dugo čekalo ni naredni pogodak. Iskusni Nemanja Tomić izveo je penal i pogodio za 2:0, u 61. minutu.

Ovo je bio i konačni rezultat susreta, koji je označio i skok na 12. poziciju na tabeli. Hoće li na njoj i prezimiti znaće se narednog vikenda, kada će Surduličani dočekati Partizan u zaostalom meču 6. kola Superlige, a Proleter, koji ima isti broj bodova ali je na poziciji ispod, niški Radnički.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.