Ima samo 16 godina, Mirković će mu uskoro pružiti šansu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima samo 16 godina, Mirković će mu uskoro pružiti šansu! (video)

Da li već protiv Dinama?

Partizan svoj naredni meč igra protiv Dinama iz Vranja, pobeda je imperativ, a neko novo lice bi moglo da se nađe u postavi crno-belih.

Zoran Mirković je dobio dosta preporuka za mladog Filipa Stevanovića, odlučio je već da ga vodi na pripreme u januaru, trenirao je sa prvim timom za vreme reprezentativne pauze.

Pored toga, on je postigao dva gola i jednu asistenciju u kontrolnom meču između prvotimaca, a Mirković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je istakao da neće biti žurbe u njegovom ubacivanju u prvi tim.

Ipak, utakmica protiv Dinama bi mogla da bude njegova prva u dresu Partizana u seniorskoj konkurenciji.

"Filip je biser. Kad pogledate, tek je dete, dalek je put do gotovog proizvoda, potrebno je da prođe dosta vremena, ali ima sve što je potrebno da postane ozbiljan igrač", rekao je Mirković, a prenosi "Telegraf".

Igra na poziciji veznog, zajedno sa Strahinjom Pavlovićem očekuje uskoro da zaigra za prvi tim.

Napominjemo, ima samo 16 godina...


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.