Ilievski i Perkins daleko, Pešaković poslat u Čačak

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilievski i Perkins daleko, Pešaković poslat u Čačak

Potraga za plejmejkerom se nastavlja. Gotovo sigurno, Vlado Ilijevski neće doći u Partizan MTS, sve dalje od Humske je i Doron Perkins. Kako je medijima potvrdio menadžer makedonskog reprezentativca, Ilijevski ima veoma dobar ugovor sa Efesom i nema nameru da napušta Istanbul pre kraja sezone.
Crno–beli su u problemu, jer je očigledan manjak ponude kvalitetnih organizatora igre u ovom delu sezone. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će u predstojećem derbiju protiv Makabija opet igrati bez pojačanja na „kecu“. Ali, isti slučaj je bio i u poslednjem meču srpskog i izraelskog šampiona, Lo je bio povređen, a svi znamo kako se ta utakmica završila.
I, dok traži organizatora igre širom Evrope i Amerike, Partizan MTS svoje bisere koje ima na toj poziciji šalje na „kaljenje“ u klubove u Srbiji.
Prvo je na pozajmicu otišao Nenad Miljenović (18, 194) koji je već debitovao u dresu Mega Vizure – protiv Sloge je bio starter, u igri proveo 33 minuta ubacio 10 poena, uz 7 skokova i 4 asistecnije.
Kako nezvanično saznajemo, istim putem, sve do Čačka, krenuće i Nikola Pešaković (20, 193). Talentovani šuter do kraja sezone biće na pozajmici u Borac Mocart sportu, iz koga je i došao u Partizan sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor.
Na žalost, Pešaković je prošle sezone u utakmici Superlige protiv OKK Beograda doživeo povredu kolena koja ga je na duže vreme odvojila od terena, pa nije imao priliku da demonstrira sjajno šutersko umeće, karakteristično za sve Čačane. Nema nikakve dileme da će mu povratak kući prijati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.