Iliev žestoko udario na kritičare: Vi ništa ne znate i nemate pravo da se javljate!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev žestoko udario na kritičare: ''Vi ništa ne znate i nemate pravo da se javljate!''

Sportski direktor Partizana je jedan od retkih koji je maksimalno verovao i u trenera Đukića i u igrače koje je dovodio i u plasman Partizana u narednu fazu Lige Evrope. Sve vreme kritikovan od mnogih, sada je dočekao svojih pet minuta da im odgovori.

Ako je neko sa lavinom emocija u sebi dočekao plasman Partizana u ''evropsko proleće'' posle 13 godina, onda je to svakako sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

To je i pokazao u svojoj prvoj reakciji posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trijumfa crno-belih nad Jang bojsom (2:1) u Humskoj, a na početku razgovora sa Željkom Pantićem na TV Partizan je najpre pohvalio navijače i sjajnu atmosferu na stadionu.

''Ponosan sam na igrače, stručni štab, našeg velikog trenera, najponosnioji na navijače. Oni su nas nosili.

Generalno, naši navijači nas nose, u ovoj godini konstantno na njihovim krilima letimo. Rekli smo da ćemo proći u Ligu Evrope, velike zasluge svima. Mi ovde sigurno nećemo stati. Imamo velike ambicije koje su na nivou renomea kluba čiji dres igrači s ponosom nose. Divno je biti čovek čijim venama teče crno-bela krv. Ne mogu ponos koji osećam rečima da iskažem, ali sve staje u jednu reč - ISTORIJA'',
istakao je Iliev.

A onda se setio svih kritika i posle poraza od Dinama iz Kijeva u Humskoj i uputio žestoku poruku svim kritičarima.

''Mi smo izgubili od Dinama iz Kijeva da bi 'miševi' i svi nevernici pokazali ko su i šta su. Spoljašnost njihova je lepa, navodno vole Partizan, a ustvari mrze i sebe i sve što je crno-belo. Oni su se tad pokazali. Nevernici jedni, verujte nama. Ja sam obećao i svako svoje obećanje ispunjavam.





Pokazali su se oni koji su pričali 'Đukiću, odlazi', 'Šta igrate, sa ovakvom igrom nećete daleko?'. I nismo daleko, ali tek ćemo da budemo daleko'', poručio je Iliev i nastavio, podsećajući i na omalovažavanja pojedinih fudbalera Partizana:

''Pitam se da li je Tavamba veći od Leonarda... Ovakvu dominaciju nijedan igrač Partizana u Evropi nije pokazivao. Svi oni koji su pričali za njega, za Evertona i za druge da ništa ne znaju, sada se pokazalo da VI NIŠTA NE ZNATE. Više s vama nećemo pričati,  I NEMATE PRAVO DA SE JAVLJATE! A kad se budete javili, onda ćemo lepo sa nekim dosijeima o svakom od vas da udarimo na vas.





Ožegović - omraženi igrač. Bio sam na stubu srama kad sam rekao da ja stojim iza njega. A on ovako vraća. Da ne zaboravim Danila Pantića koji je eksplodirao, Jankovića koji je leteo po terenu, naše srce Evertona, čudesnog Jevtu, odbranu od čelika, našeg velikog Vladimira i naravno legendarnog Saleta koji uđe da zatvori utakmicu'', zaključio je Iliev.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.