Iliev u svlačionici, Đukić otkrio zašto!

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev u svlačionici, Đukić otkrio zašto!

Trener Partizana Miroslav Đukić pohvalio je svoje igrače i čestitao im na dobroj igri i pobedi u duelu sa Radom. Đukić otkrio zašto je sastanak nakon meča potrajao i šta je Ivica Iliev tražio u svlačionici.

Šampion Srbije savladao je Rad u okviru 26. kola Super lige i tako upisao prvu prvenstvenu pobedu na domaćem terenu posle više od tri meseca.

Crno-beli su slavili rezultatom 3:1 a trener Miroslav Đukić bio je zadovoljan viđenim.

"Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam zadovoljan, ekipa je odigrala 90 minuta vrhunski, stvorila veliki broj šansi, igrala lepršavo i osvojila tri boda sa dobrom igrom što je najbitnije", rekao je Đukić.

Ekipa Partizana igrala je pod pritiskom zbog serije loših rezultata na startu prolećnog dela sezone pa se govorilo da bi Đukić mogao da bude smenjen. Posle današnje pobede trener crno-belih priznao je da se oseća odlično.

"Kada ekipa igra ovako kako smo danas igrali može samo da joj se čestita. Ni u jednom momentu nisam sumnjao u ovu ekipu, ona je uvek davala maksimum, a danas je imala i tu bistrinu, čistoću, igrala mirno, staloženo i strpljivo i jedina nesreća je danas Ostojina povreda", kazao je Đukić.

Bojan Ostojić je doživeo povredu ligamenata kolena i čekaju ga dodatni pregledi. Sastanak po završetku meča trajao je nešto duže i njemu je prisustvovao i sportski direktor Ivica Iliev.

"Bio je kod igrača, čestitao na igri i rezultatu jer su igrači odigrali vrhunsku utakmicu, borili se, dali sve od sebe i to je put. Nadamo se da će ovo biti vetar u leđa za naredne utakmice. Idemo dalje", poručio je Đukić.

Partizan za vikend gostuje Čukaričkom u okviru 27. kola Super lige Srbije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djukić: Nisam sumnjao u moju ekipu

Izvor: Beta, 07.Mar.2018

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da se nada da će današnja pobeda protiv Rada biti "vetar u ledja" njegovoj ekipi za naredne utakmice."Veoma sam zadovoljan jer je ekipa odigrala 90 minuta vrhunski, stvorila veliki broj šansi, igrala lepršavo. Osvojili smo tri boda s dobrom igrom,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.