Iliev raspalio maštu navijačima Partizana: Da su oni igrali u derbiju, bilo bi 3:0 za nas!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 12:01

Iliev raspalio maštu navijačima Partizana: "Da su oni igrali u derbiju, bilo bi 3:0 za nas!"

Progovorio i o transferu Umara Sadika koji je privukao veliku pažnju.

Partizan je ovog leta prodao Umara Sadika za sumu od 9.000.000 evra, ali ukoliko se ispune određeni bonusi, pa navijači s razlogom strahuju da bi ta suma mogla biti mnogo manja.

Ivica Iliev, pak, tvrdi da nema razloga za brigu jer je "crno-belima" ta suma zagarantovana.

"To nije vezano samo za ovu sezonu. Sadik ima ugovor na pet godina. Miloš Vazura pravi ugovore, doneo je velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stvari Partizanu. Svaki posao osigurao je vrhunski. Kad kažemo 9.000.000 evra to je 9.000.000 evra. Ako ga Almerija, u međuvremenu, proda za 10.000.000, uzimamo 40 odsto. Dakle, sigurno 9.000.000", smatra Iliev u intervju za Sportski žurnal.

On se potom osvrnuo i na dvojicu pojačanja - Žana Kristofa Bajbeka i Filipa Holendera.

"Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Doneće, pre svega, individualni kvalitet u postavljanju akcija. Direktan, mnogo jak na lopti, lagano rešava 'jedan na jedan' u kaznenom prostoru. Plus, ima fantastične kretnje, eksplozivnost na pet, 10, 15 metara, možda više ne i sprint na 30, 40, 50 kao kad je bio mlađi, ali... To i nije toliko bitno za njegovu poziciju. Sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom – kompletan špic, bukvalno.

Holender se uklapa uz Bajbeka, ima brzinu da uleti s boka. Francuz mnogo dobro asistira. Biće dobar tandem, mada... Bajbek je tip igrača koji najviše leži Sumi. Gvinejac je genije, voli kombinatoriku sa igračem, ako ima vrhunske kretnje i eksplozivnost da mu gure onako, 'ispod lakta'“, loptu u završnoj trećini. Da Suma u derbiju nije izašao već u 15. minutu bilo bi 3:0, da je imao uz sebe i Bajbeka. Rapsodija"
, smatra Iliev.

Nadaju se navijači Partizana da je u pravu, ne bi bio prvi put...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.