Iliev: Fejsa donosi karakter pobednika

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 00:50

Iliev: Fejsa donosi karakter pobednika

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakao je važnost dolaska Ljubomira Fejse u tim.

Fejsa se posle 11 godina u Grčkoj, Portugalu i Saudijskoj Arabiji vratio u Humsku 1.

On se pridružio svojim novim saigračima na pripremama u Antaliji.

"Fejsa pre svega donosi karakter pobednika. Deset titula u nizu, sa tri različita kluba u isto toliko zemalja, ej. Plus, profesionalnu energiju. Bio sam u poznim, Fejsa u ranim igračkim danima. Izlazio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz povrede, međutim, video se potencijal. Čovek tim, čini druge boljima", rekao je Iliev za „Sportski Žurnal“. Potom je istakao, da je njegovim dovođenjem, rešeno pitanje igrača na poziciji zadnjeg veznog.

"Rekli smo da dovodimo samo jednog. Ne želimo da gomilamo igrački kadar. Glavni deo prelaznog roka je završen, međutim to je živa stvar. Svi žele da ostanu u klubu. Hoće da osvoje titulu", zaključio je Iliev.

Partizan u subotu od 15 časova igra drugu pripremnu utakmicu.

Protivnik im je turski prvoligaš Bašakšehir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.