Ilić se izjednačio sa Bobekom: Ponosan sam!

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić se izjednačio sa Bobekom: Ponosan sam!

Kapiten Partizana Saša Ilić odlučio je meč protiv užičke Slobode, što je bio njegov 118. prvenstveni gol, čime se izjednačio sa legendom crno–belih Stjepanom Bobekom.
(FOTO: N. Negovanović)
U prvom poluvremenu nismo igrali na prepoznatljivom nivou, U drugom je bilo mnogo bolje, stvarali smo šanse i na kraju zasluženo pobedili. Znači mi ovaj gol, ali je najvažnije da smo pobedili i ostali u trci za šampionsku titulu – izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je Ilić, dodajući da je tek posle utakmice saznao za podatak da se po broju golova izjednačio sa Bobekom:
Zaista sam ponosan što sam stigao legendu Partizana. Ipak, voleo bih da smo večeras ranije rešili pitanje pobednika, iako su ovakve pobede možda slađe. Nadam se da u narednim mečevima nećemo prespavati prvih 45 minuta, kao što je bio slučaj večeras.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Još jedan gol i Saša Ilić postaje najbolji strelac u istoriji Partizana! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2014, 00:17

Kapitenu Partizana je pogodak protiv Slobode bio 118. prvenstveni, čime se izjednačio sa legendom Partizana Stjepanom Bobekom po broju prvenstvenih golova

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.