Ilić: Partizan je bolji od Širaka!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2013, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Partizan je bolji od Širaka!

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da fudbaleri imaju obavezu da dokažu da je prošlonedeljna utakmica protiv Širaka bio samo slab dan.

"Imamo obavezu da dokažemo da je to bio slab dan. Pozivam navijače da nas podrže i da se zajedno radujemo prolasku u narednu rundu takmičenja", rekao je Ilić.

Kapiten je kazao da su svi u timu svesni da prošlonedeljna utakmica nije bila na nivou potrebnom za evropska takmičenja i kazao je da očekuje da će on i njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saigrači sutra imati drugaciji pristup.

"Najbolje bi bilo kada bismo rano postigli gol. Igračima bi bilo lakše. Znamo da smo kvalitetnija ekipa od Širaka, i ako igramo kao na pripremama, ne bi trebalo da bude problema", rekao je Ilić.

Utakmica se igra sutra od 20.45.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ilić: Partizan je bolji od Širaka!

Izvor: Dzungla.org, 23.Jul.2013

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da fudbaleri imaju obavezu da dokažu da je prošlonedeljna utakmica protiv Širaka bio samo slab dan. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.