Ilić: Imamo korektan rezultat, idemo dalje

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Imamo korektan rezultat, idemo dalje

Da li je Partizan toliko slab ili je Šamrok čudesno jak?! Odgovor na pitanje dana posle gostovanja šampiona Srbije u Dablinu je dvostruko odričan: Partizan nije slab, a Šamrok je takav kakav je – kad bi ga Evropljani češće gledali nikad ne bi ni pomislili da se klade na njega ili protiv njega!

Nabildovani amateri iz Dablina, frenetični poput svojih navijača, žustri kao Roki Balboa, uspeli su da izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << remi u sudaru sa prošlogodišnjim učesnikom Lige šampiona. Istorijski uspeh, ili, skandalozni neuspeh? Ovog puta odgovor je pozitivan samo na prvo potpitanje.
Saša Ilić je fudbalere Partizana doveo pred vrata Lige Evrope, ali o meču sa Šamrokom nerado govori:
- U jednom periodu, pogotovo u prvom poluvremenu i početkom drugog, bili smo ekipa koja je kontrolisala igru i imala ozbiljne šanse. Kad imaš šanse i neiskoristiš ih, dođe do pada. Ušli smo u poslednjih 15-20 minuta u njihov sistem dugih lopti... Dolazili su do lopte i odmah vraćali u naš šesnaesterac. Nismo uspeli da izađemo kroz pas, grešili smo – objasnio je kapiten Partizana.
Pitali smo najiskusnijeg fudbalera crno-belih kako je moguće da Partizan 15 minuta ne može da se oslobodi pritiska, da li je to zbog lošeg stajanja na terenu, ili nečeg drugog
- Sve je bilo haotično. Ušli smo u njihov sistem koji im odgovara – bilo da je aut ili korner, diže se tenzija, dolaze njihova dva štopera, izbija se, lopta opet dođe do njih i sve isto... Ne znam zbog čega se sve to dešavalo tako u poslednjih 15 minuta... Imamo rezultat koji je dosta korektan, nadam se da ćemo u Beogradu pobediti i otići u Ligu Evrope.

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ilić: Imamo korektan rezultat, idemo dalje

Izvor: Utakmica.rs, 20.Avg.2011

Zurnal.rs: Da li je Partizan toliko slab ili je Šamrok čudesno jak?! Odgovor na pitanje dana posle gostovanja šampiona Srbije u Dablinu je dvostruko odričan: Partizan nije slab, a Šamrok je takav kakav je – kad bi ga Evropljani..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.