Igrači Partizana gledali u leđa Grobarima

Izvor: Mondo, 29.Apr.2013, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Partizana gledali u leđa Grobarima

Nema gore uvrede od ovoga: Navijači Partizana okrenuli su igračima leđa posle "nule" u Novom Pazaru. Pogledajte i to i incidente između Grobara i domaćih navijača.

Burno je bilo u nedelju u Novom Pazaru na tribinama, a burno će biti zbog toga i u Humskoj narednih dana.

Posle novog kiksa u prvenstvu, kojim su prednost od 11 bodova sveli na svega dva u odnosu na Crvenu zvezdu, fudbaleri Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << doživeli su da im navijači okrenu leđa posle utakmice i praktično odbiju i da ih pogledaju.

Neko će reći da od toga gore uvrede nema.

Pogledajte.

Utakmica je više puta bila na ivici prekida, prvo zbog toga što su navijači Novog Pazara gađali sudije svim i svačim, a pomoćnika pogodili naočarima za sunce, a potom i zbog incidenata koje su napravili navijači oba tima.

Zbog intervencije policije i visoko postavljene zaštitne ograde na istočnoj tribini nije došlo do fizičkog sukoba dve grupacije, ali jeste bilo gađanja stolicama i kamenjem.

Pogledajte.

(MONDO, foto: Sportnetwork.rs printscreen)


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pogledajte navijačke incidente u Novom Pazaru (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2013

Partizan je zaustavljen u Novom Pazaru, osvojio je samo bod, ali pored loše igre crno-belih koja je uzrokovala smenu trenera Vladimira Vermezovića, ostaće upamćeni i brojni incidenti.. (FOTO: FK Partizan). Jedan od njih dogodio se i između navijača domaćih i gostujućih Grobara, koji su u jednom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.