Igrači Partizana bežali od novinara!

Izvor: Kurir, 07.Avg.2014, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Partizana bežali od novinara!

Težak poraz za nas, ali ostaje ta Liga Evrope, rekao je Vulićević

Glupost koju je napravio Branislav Trajković direktno je uticala na konačan ishod meča, a defanzivac Partizana sinoć nije našao za shodno da objasni svoj gest.

Posle utakmice je bez reči prošao pored novinara, a mogao je barem javno da se izvini navijačima koji su njemu i njegovim saigračima dali podršku. Uz to, bez komentara su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bili Saša Ilić, Danko Lazović i Vladimir Volkov.Došao je Miroslav Vulićević u Partizan zbog trofeja i Lige šampiona, a posle sinoćnjeg duela ostala mu je samo utešna nagrada u vidu Lige Evrope.

- Težak poraz za nas, ali ostaje ta Liga Evrope, koja je takođe veliko takmičenje. Skupo nas je koštala jedna greška, ali Trajkoviću je najteže i treba ga podržati. Verujte da niko od nas ne misli na novac koji smo mogli da osvojimo, već nam je u prvom planu bio sportski motiv i zbog toga nam je najviše žao - rekao je Vulićević.

(K. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.